ogrlica za navesto

Poročni Photo Collage

mobi Fotografiranje poroke, Photo Collage, Poročna fotografija

Photo Collage sestavim tako, da si najprej izberem poročne fotografije, ki so mi všeč. Potem te poročne fotografije uredim in jih sestavim tako, da mi ponazorijo vse kar je bilo na poroki zanimivega in posebnega. Najbolj pomembno pa je, da je na koncu Photo Collage zanimiv, vesel in prisrčen. Poskušam strniti vse na eno mesto kot nekakšen predogled celotnega dogajanja na poroki. Photo Collage se največkrat uporablja v foto knjigah, ki jih tudi ponujam.

Ohranite svoje spomine na poročni fotografiji za vse večne čase in se jih spominjajte do konca svojih dni. Poročni dan je velik dan in pomembno je, da ta dan lahko obujamo vedno znova, ko gledamo poročne fotografije in občutimo lepe trenutke, ki so se zgodili na ta veliki dan.

Poročni Photo Collage si lahko ogledate v naši Galeriji.


CENIK


Poročne fotografije v Photo Collagu se prepletajo in poudarijo celotno zgodbo poroke. Iz različnih poročnih fotografij sestavimo sestavljanko celotnega dogajanja in dodatkov na poroki. Tako ena poročna fotografija, ki je sestavljena iz več različnih fotografij prikaže zgodbo poroke.DELI STRAN